Pil Maharani


Entri kali ini saya ingin kongsikan sejenis makanan kesihatan khusus buat kaum wanita yang sangat menitik beratkan kesihatan badan.

Herba Maharani @ nama sebenarnya Te Zhi Bai Feng Wan merupakan antara khazanah perubatan dan amalan kesihatan tertua khusus untuk wanita.

Ramuan khasnya telah menyerlahkan kehebatan dan ketrampilan wanita sehingga kini. Oleh itu, HERBAL MAHARANI ini masih tetap menjadi pilihan utama dalam penjagaan kesihatan dan kecantikan wanita di seluruh dunia. Jika diamalkan secara berterusan akan membantu memanfaatkan kesihatan secara menyeluruh, InsyaAllah.

beginilah rupa kotak herbal maharani

Jom kita kongsikan antara kehebatan dan keunikan HERBA MAHARANI ini;

1. Dapat membantu menyelesaikan masalah wanita dan remaja
(keputihan, peredaran haid tidak teratur, sengugut, dll)


2. Membantu menguatkan dan mengecutkan otot-otot rahim dan sistem peranakan
(sesuai untuk wanita selepas bersalin). Kesan yang lebih ketara jika dipadankan dengan pemakaian set Premium Beautiful..:)
 

3. Membantu melegakan masalah sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-lenguh kebas dan masalah urat saraf.


4. Melambatkan jangkamasa monopouse, hal ini kerana ia dapat mengaktifkan hormon estrogen, progestron dan androgen wanita.
 
5. Membantu sistem organ dalam tubuh berfungsi dengan baik (anti-penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan)

6. Membantu menegang dan memberikan keanjalan pada kulit terutamanya di bahagian payu dara, kawasan perut selepas bersalin, pinggul dll.
 
7. Membantu neningkatkan kadar metabolisme badan, sel darah dan minda. (badan akan jadi lebih cergas)

8. Membantu menstabilkan tekanan darah dan menghilangkan kelesuan
(sesuai untuk individu yang sering keletihan selepas seharian bekerja).

9. Produk ini juga dapat membantu meningkatkan kesuburan wanita, jadi ia sangat sesuai diambil oleh wanita yang ingin menimang cahaya mata..:)10. Membantu menambahkan kebahagian kepada pasangan ( haaa yang ini khusus untuk individu yang telah berumahtangga sahaja ye :)

Produk berkualiti tinggi hingga mencapai jualan RM 2.7 billion setahun. Ianya juga dijamin HALAL serta mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)