Saturday, March 2, 2013

Bio Velocity Sleep Mate ~Hebatnya Pelapik Tilam Ajaib!!!!


Kalau nak cite tentang pelapik tilam, banyak di pasaran, mcm2 ada, cm2 jenis, mcm2 jenama….tetapi kali nie ida nak share tentang kehebatan tentang pelapik tilam iaitu
Bio Velocity Sleep Mate!!..

 


  Kajian menunjukkan tidur nyenyak dan mencukupi pada waktu malam penting untuk kecergasan fizikal dan mental tetapi kini masalah tidur tidak cukup semakin meningkat, dengan penyelidikan membuktikan seorang daripada setiap lima orang, berasa letih luar biasa dan seorang daripada 10 mengalami keletihan berpanjangan.
Pengarah Pusat Tidur Universiti Glasgow, Profesor Colin Espie, berkata tidur ialah cara semula jadi yang membekalkan rehat, pemulihan dan tenaga kepada manusia dan tiada sesuatu lain yang melakukan perkara sama.


 

  
 Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate. Pelapik tilam ini khas direka untuk memenuhi keperluan individu anda. BV Sleep Mate menolong membetulkan frekuensi yang tidak stabil, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma. Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengeimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktivii badan dan minda.

Apabila anda bangun dari tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan, meningkatkan sistem imun dan juga memberi kehidupan berkualiti.

Ujian klinikal menunjukkan bahawa terdapat peningkatan tahap tenaga ke atas subjek yang signifikan selepas menggunakan BioVelocity Sleep Mate 
     
 
                                     Ujian ke atas tubuh badan manusia


Ujian ke atas air pili
 

Testimoni pengguna Bio Velocity Sleep Mate…….

Lumpuh akibat kemalangan kini pulih setelah menggunakan produk ini…ni adalah salah satu keajaiban dan kelebihan yang ada pada Bio Velocity sleepmate.. Kita mampu usaha, hanya Allah yang akan menentukannya...Allah suka jika hamba-Nya berusaha... Usaha tanpa jemu akan dikurniakan kejayaan..

 


Selain itu manfaatnya juga adalah seperti dibawah... 

 

For more info about this miracle Bio Velocity Sleepmate, boleh baca dicinie….. 

Irda Khalib l 012-3533940 l irda_4678@yahoo.com

No comments:

Post a Comment