Tuesday, July 17, 2012

Simptom Awal Penggunaan PB


Adalah menjadi perkara biasa di mana akan berlaku suatu proses penyesuaian dalam setiap perkara yang baru kita lakukan/gunakan. Begitu juga dengan pemakaian di peringkat awal PB di mana akan berlaku fasa di namakan "Healing Crisis". 

Proses ini berlaku kerana proses penyahtoksid dari dalam badan sedang berlaku. Ianya adalah berbeza-beza bagi setiap orang bergantung kepada tahap kesihatan badan seseorang itu.

Anda tidak perlu berasa risau dan teruskan pemakaian kerana ianya adalah petanda positif di mana ia menunjukkan Far Infrared Ray (F.I.R) telah bertindakbalas dengan badan kita. Ianya juga menunjukkan badan kita sedang dibaikpulih. Saya juga mengalami simptom2 semasa awal pemakaian PB seperti Sakit kepala, terkentut/sendawa, berat badan menurun, gatal2 pada anggota badan..tp ianya hanya sementara sahaja….

Jadi antara Simptom-simptom awal pemakaian PB adalah :-

1)         Sakit kepala - Selalunya berlaku kepada orang yang kerap sakit kepala atau migrain. Bagi mengurangkan rasa sakit kepala ini, pastikan anda minum banyak air sekurang2nya 1000ML sehari.


2)         Sakit Tulang Belakang - Pada peringkat awal pemakai Premium Beautiful akan merasa sakit pada tulang belakang. Ini kerana tindakan Premium Beautiful menyelaraskan kembali tulang belakang anda. (Bagus bagi sesiapa yang ada slip disc)…


3)         Badan berasa sakit - Selalunya berlaku pada orang yang selalu sakit, demam dan sakit-sakit sendi, kerana semasa pemakaian Premium Beautiful adalah seperti proses berurut.

4)        Terkentut dan sendawa - Bagi org yg banyak angin, anda akan mengalami kentut dan sendawa berlebihan. Angin yang banyak di dalam badan menunjukkan badan anda berasid. (Yg nie mmg ida alami….mmg asyik sendawa dan membuang angin je masa mula2 pakai, tp Alhamdulillah slps 2 dah ok…)


5)        Payudara terasa sengal-sengal - Premium Beautiful bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula payudara seperti di zaman remaja anda.

6)        Berat badan menurun - menunjukkan berat badan anda sekarang tidak bersesuaian dengan ketinggian anda. Fungsi Premium Beautiful adalah bagi mendapatkan bentuk badan yang paling ideal dengan ketinggian seseorang.


7)         Gatal-gatal pada anggota badan & tempat2 tertentu - Terlalu banyak asid yang dikeluarkan melalui perpeluhan. Kesan-kesan kehitaman pada anggota badan mungkin berlaku. Pada peringkat ini, pastikan anda kerap mencuci Premium Beautiful anda dengan PB Wash bagi membuang segala toksid2 yang diserap. Teruskan pemakaian untuk mengeluarkan toksid yang terdapat dalam badan kita.

8)        Badan Terasa Cergas - Ini adalah kerana tindakan resonan molekul air di dalam badan lebih aktif setelah pemakaian Premium Beautiful hasil tindakan F.I.R.


So utk uolllllllllls, dapatkan premium beautiful ajaib ini untuk kesihatan tubuh badan anda kerana mencegah lebih baik daripada merawat.

Hargailah diri kita sebelum terlambat! Jadi apa anda semua tunggu lagi….

Contact me for FREE trial & consultation..

012-3533940 (irda)
irda_4678@yahoo.com

No comments:

Post a Comment