Wednesday, March 7, 2012

Kelebihan Premium Beautiful Untuk Wanita Berpantang

Selain daripada direka untuk mereka yang ingin membentuk badan dan ingin kurus, Premium Beautiful direka khas sesuai untuk ibu yang bersalin normal & caesarean. Walaupun ianya adalah bengkung moden, Premium Beautiful korset amat mudah, praktikal dan selesa untuk dipakai oleh ibu-ibu ketika berpantang.


masa untuk berubah.

Antara kelebihan Premium Beautiful untuk wanita selepas bersalin adalah seperti:-

  • Menyokong rahim dari jatuh
  • Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi
    Menaikkan metabolisma badan membantu mengurangkan berat badan dgn cepat
    Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul-ketul dengan lancar
  • Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa proses bersalin
  • Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa (menggantikan proses tangas) dari rahim
  • Merawat luka-luka di dalam rahim mahupun di luar
  • Mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa mengandung
  • Mengeluarkan angin dalam badan
  • Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan2 seperit param, tapel dan pilis
  • Melancarkan proses pembuangan air besar (sembelit terjadi apabila memakan jamu)
  • Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya (menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron)
    Menghilangkan stretchmark akibat semasa mengandung atau menggaru perut semasa mengandung
  • Membanyakkan susu dan mengelakkan bayi dari cirit-birit akibat pemakanan jamu
  • Membentuk semula payudara, pinggul dan posture badan yang menarik

CDM Mai, berpantang dengan korset Premium Beautiful jer.. tengok lah perbezaannya.. sekarang body macam anak dara you!

kalau korang berminat untuk pakai PB corset ni masa pantang lagi, boleh book dari sekarang ok.

012-3533940 (irda)

irda_4678@yahoo.com


No comments:

Post a Comment