Friday, November 11, 2011

How to Wear Premium Beautiful

Semudah 1,2,3…Seriously…ida dulu pun 1st time pakai PB nie mmg rasa terseksa…ketatnya….yelah barang baru lah kan….tp dlm masa seminggu je sumanya dah ok….skrg pakai pun dah x susah sbbnya dah fixed dgn body…x paham ke???? maksudnya PB dah ikut body i lah…

Oklah utk x memeningkan kepala uolllllls suma…kat cnie ida tunjukkan step2 utk pakai PB……

Step 1 : LONG GIRDLE

1. Lipat bahagian kaki girdle around 2-3 times

2. Sarungkan seperti memakai seluar.Turunkan lipatan kaki girdle yang dilipat sebelum ini

3. Masukkan tangan di bahagian punggung dan tarik lebihan lemak ke atas

4. Perbetulkan kedudukan supaya selesa dan tidak melecet


*Tips : Pastikan girdle terletak selesa di antara celah peha untuk mengelakkan peha melecet.

Step 2 : LONG BRA

1. Tunduk dalam posisi 90 darjah dan sarungkan long bra ke badan

2. Lekatkan cangkuk di bahagian belakang mulai dengan cangkuk paling bawah dan cangkuk paling terkelua (If u can reach the last hook, that means, the long bra is not ur size and get smaller size)

3. Tunduk dalam posisi 90 darjah dan masukkan lebihan lemak di bahagian belakang ke dalam cup bra

4. Betulkan tali bra supaya selesa

5. Betulkan kedudukan bra


*Tips : Kalau ada yang bermasalah pakai sendiri, boleh cuba ambil kain batik dan cangkuk daripada depan. Dah siap cangkuk kesemuanya, barulah pusing long bra ke kedudukan sebenar
sbb kalau tanpa kain alas, Premium Beautiful Bra tidak boleh pusing sebab dah lekat kat badan. Then, sambung dengan step 3-5 di atas



Step 3 : WAIST NIPPER

1. Pastikan rama-rama diamond di bahagian atas dan di tengah dada

2. Cangkukkan kesemua cangkuk bermula daripada cangkuk paling bawah. Pastikan tak boleh cangkuk yang paling terkedalam, sebab if u can cangkuk hook yang paling terkedalam, itu maknanya u kena dapatkan ‘waist nipper’ yang baru (smaller size)

3. Betulkan kedudukan.Tarik tali pelaras untuk kemaskan the waist nipper

4. Tahan nafas dan bawa tali pelaras ke hadapan. Cangkukkan hook tali pelaras mengikut keselesaan

5. Pastikan tie back (tali-tali di belakang korset) berada betul-betul di bahagian tengah badan dan selari.

*Tips : Untuk kesan yang lebih elok, anda digalakkan memakai selama 8 jam. Anda akan mendapat kesan yang menakjubkan


CARA BASUHAN YANG BETUL





Premium Beautiful Natural Wash

  • Cecair pekat (guna hanya 1 penutup-boleh jimat sehingga~3-4bulan)
  • Bersifat lembut di khaskan untuk lingerie wash
  • Ekstrak tumbuhan & Vitamin
  • Tidak melunturkan warna fabrik
  • Faedah kepada kelembapan kulit (lembut & 'moisture') - tidak mengeringkan kulit semasa membasuh
  • Menghapuskan bakteria & bau
  • Keharuman bunga-bunga ( keharuman terasa seluruh bilik air)


Cara basuhan
  • Larutkan 1 penutup 'liquid wash' dalam air suam.
  • Seelokknya gunakan baldi atau besen ( untuk merendam set PB anda)
  • Hanya Rendam 10 minit sahaja sambil gosok2 manja PB anda
  • Jirus dgn air bersih.
  • Toskan PB anda
  • Lap dgn tuala bg pengeringan yang cepat
  • Gantung Dgn Hanger
  • Kipaskan.


PANTANG LARANG……DIULANGI PANTANG LARANG

1. Dilarang menggunakan syampu atau losyen beralkali tinggi

2. Dilarang menjemur pakaian dibawah sinaran cahaya matahari

3. Dilarang menggunakan seterika

4. Dilarang menggunakan mesin basuh

5. Dilarang memerah pakaian untuk tujuan mengeringkan air


PREMIUM BEAUTIFUL JUGA DIPANGGIL PRODUK "ABANG SAYANG"....

KEPADA KAUM WANITA, SAYANGILAH DIRI ANDA..

SO….APA TUNGGU LAGI….REBUTLAH PELUANG INI ……SAIZ MENGIKUT BADAN…JGN RISAU…..KERANA DIRI WANITA BEGITU BERHARGA

CALL/SMS

012-3533940 (irda)

irda_4678@yahoo.com



No comments:

Post a Comment