Thursday, November 3, 2011

FOC Trip.....VIETNAM

Baru je selesai package ke Holland syarikat bukak lagi package baru iaitu ke Vietnam!!

FREE OF CHARGE PACKAGE TO Vietnam FULLY SPONSORED BY COMPANY.. yeahaaa... sape nak ikut??? angkat tangan!! jommm..;) kalau tanya, mestila sume nak pergi kan?? telan air liur je la kalau yg cakap x nak tuu......yelah orang dah bagi FREE kita ambil la rugi tak amek……hehehehe!!!..

Bagi yg pernah pergi ataupun x pernah lagi menjejakkan kaki ke bumi Vietnam…..jgn lepaskan peluang keemasan ini…..nak tahu kenapa???? Sbbnya travel, food, hotel, everything already served for u just FREEE!!!. hanya bawa diri, duit shopping & passport...yg lain x perlu fikir..semua telah disediakan & we just enjoy…..!!!!!

Da best memory will remember with our love..klu yg bawa pasangan masing2……. ..honeymoon uuu...hehehe...;)..

Jom layan gambar2 nie...Bayangkan..bayangkan kita berada di sana...;)







Best ke layan gambar & tgk kat screen je??..X nak ke merasa sendiri, jejakkan kaki sendiri ke sana?? betapa indahnya, seronoknya, girangnya, gembiranya dapat melihat sendiri keajaiban ALLAH S.W.T…


Masa tidak menunggu kita, tapi kita yg perlu mengejar pada masa...Package to Vietnam still open guys, lets grab this chance to get a free ticket!!;)


Don't hesitate to Buzz me:
012-3533940

@

irda_4678@yahoo.com

No comments:

Post a Comment