Wednesday, November 16, 2011

Beautiful utk kesihatan wanita..;)

Taken from Ginaazman blog.

Premium beautiful direka 70% utk KESIHATAN and the other 30% utk KECANTIKAN

as we can see peratusan yg lebih besar adalah utk kesihatan!!

bagaimanakah??

actually setiap bebenang Premium Beautiful telah dijahit dengan FIR berasaskan mineral semulajadi iaitu tourmaline

apa itu Tourmaline??

Tourmaline merupakan sejenis mineral yang boleh membebaskan Far Infrared Rays and negative ions

so begini lah Premium Beautiful membekalkan sumber FIRnya ;)

Antara kebaikan FIR

1. Membetulkan dan memulihkan sistem saraf dalam tubuh badan

- dengan bantuan teknologi FIR yang dapat membantu jauh ke dalam sistem saraf

dan tubuh badan kita tanpa perlu di masukkan ke dalam mesin di mana2 hospital..:)

2. Melancarkan perjalanan aliran darah

- selalu tak balik keje pastu sengal satu badan??rase penat and hilang mood..

tgk org pun rasa nak telan ajer..ha kalu ader semua simptom tue sah lah memang u all punyer sistem aliran darah banyak yg tersumbat..salah satu cara ialah pie berurut..erm tapi tak kan tiap2 hari nak pie berurut ye tak??


3. Membetulkan dan memulihkan sistem pernafasan

- bersesuaian dengan mereka yg mengidap asma dan selalu sesak nafas..hal ini berlaku adalah disebabkan oleh salur pernafasan yg sempit..erm dengan bantuan FIR salur ini dapat diluaskan..maka penafasan akan menjadi lebih baik..;)

4. Meningkatkan kadar metabolisme

- salah satu fungsi FIR ialah membantu membakar glukosa dan menukarkannya menjadi tenaga..so cepat bakar tak sempatlah disimpan menjadi lemak..;)

5. Mengurangkan lemak, bahan kimia dan toksin dalam darah

- as we notice kita makan melebihi apa yg badan perlukan..tanpa disedari tabiat ini mengundang bahaya pada diri sendiri..fast food lah punca utama masalah diatas..memang lah kesedapannya tidak dapat dinafikan..tapi kesan jangka panjangnye ada pernah kita fikir??

6. Mengeluarkan peluh yg berasid dari dalam badan

- anda suka makanan laut?? tahukah anda bahawa kandungan iodin dalam seafood sgt lah tinggi..kalu tak dikuarkan dari badan ia kan bertukar menjadi asid urik?? bahayanya asid urik ini ia boleh menyebabkan penyakit gaot..ha bahaya tak bahaya nyer seaood nie kan??

7. Membantu menghilangkan fungus dan kulat dalam vagina

- keputihan sebenarnya adalah disebabkan oleh jangkitan bakteria diberi nama Trichomonas vaginalis ha kalu tak cegah bersaranglah dia kat dalam vagina kita tue..long term effect boleh kena servik cancer..nauzubillah

8. Membantu menghilangkan rasa sakit dan sengal2 badan

- bila darah dah berjalan lancar, maka sengal2 badan pun akan hilang..FIR ini bertindak ala2 mesin urut gitu..;)

9. Membantu menghilangkan bau badan

- Bau badan juga dipengaruhi oleh diet, mood, tahap hormon, jantina, tahap kesihatan, ubat-ubatan yang anda ambil dan bagi sesetengah orang, genetik juga memainkan peranan.

Ada juga kemungkinan dalam kes-kes yang lebih serius perubahan bau badan menjadi petunjuk kepada masalah kesihatan lebih serius dan memerlukan rawatan lanjut.

10. Mengekalkan suhu dalam badan

- kalu suhu badan meningkat, FIR akan bertindak membantu menurunkan suhu badan ke tahap normal dan begitulah sebaliknya..:)

11. Meningkatkan tenaga dan mencergaskan badan

- Apabila aliran darah berjalan lancar maka badan kita akan terasa segar dan nyaman..rase selesa ngan persekitaran and tak cepat marah2 lagi..;)

12. Menjadikan tidur lebih nyenyak dan selesa

- bila bdan sihat..maka tidur kita akan menjadi lebih lena dan nyaman..say no to insomnia

13. Mengaktifkan air dalam badan

- air merupakan kandungan terbesar dalam badan kita..aktif bermaksud air dapat berfungsi sepenuhnya..kalu tersumbat..tue yg berkumpul n berlakulah kegemukan air..nak ke??

14. Menstabilkan pH darah dalam badan

- pH darah yg rendah bermaksud bahawa darah kita berasid..which is tak bagus utk kesihatan..macam2 penyakit akan datang kalu darah kita mula jadi berasid..makanan dan tabiat hidup adalah punca utamanya..renung2 kan ;)

KESIHATAN BADAN adalah anugerah Ilahi..dan kita perlu menjaganya dengan baik..:)


kepada wanita di luar sana yg mementingkan kesihatan..dapatkan lah set Premium Beautiful anda sendiri..tak rugi melabur sekarang demi kesejahteraan diri kita..:)

Dapatkan Premium Beautiful anda sekarang!!

jangan tunggu penyakit dah bersarang baru nak bertindak..hehe

Take ur first step now, before it to late!!

Bukankah mencegah itu lebih baik daripada merawat??

nak tahu lebih lanjut pasal this product??

feel free to contact me:)

012 -3533940 (irda)

1 comment:

  1. Thần Nông đỉnh.

    Mà lúc này, Nhạc Thành ở bên trong Thần Nông đỉnh pháp quyết biến hóa, Thần Nông đỉnh hóa thành một đạo kinh hồng, ầm ầm hướng dưới tiến vào nền đất.

    - Nhanh, đừng để chdongtam
    game mu
    http://nhatroso.net/
    http://nhatroso.com/
    nhac san cuc manh
    tư vấn luật
    dịch vụ thành lập công ty trọn gói
    văn phòng luật
    tổng đài tư vấn pháp luật
    thành lập công ty
    http://we-cooking.com/
    chém gió
    trung tâm ngoại ngữo bọn họ chạy thoát.

    Lúc này Thượng Dương đạo nhân sắc mặt xanh mét, không nghĩ tới Hạo Thiên môn còn có bảo vật quỷ dị như thế, trong tay pháp quyết liên tục biến hóa làm cho La Thiên Tru Ma Trận uy thế tăng vọt, tiếng vang ầm ầm liên hoàn nổ, băng toái hư không, dường như muốn phá hư hết thảy, mãnh liệt không dứt.

    Nhạc Thành lúc này ở bên trong Thần Nông đỉnh cũng nhận được một cỗ lực cản thật lớn, tựa hồ là có ngàn vạn lực bao vây lấy Thần Nông đỉnh, căn bản không cách nào để Thần Nông đỉnh xuyên qua La Thiên Tru Ma Trận này đượ áng chết.

    Nhạc Thành thầm mắng một tiếng, thực lực của hắn bây giờ còn quá yếu, căn bản không thể thúc

    ReplyDelete