Monday, October 31, 2011

My 1st Entry...

As salam...hello guys…..Howsur today guys??? Hmmm..what should I talk about as this is my 1st time blogging. I’m obviously not a blogger, but TODAY here I am…

Bagi orang yang sudah biasa (senang citer yang dah mahir) memang menyediakan blog amatlah mudah….mcm kacanglah katakan….tapi x bagi aku yang x pernah ada blog (baca blog orang adalah)…walaupun kat opes dari pagi smpi petang asyik ngadap computer je….tapi x pernah terfikir nak buat blog……Tapi bila aku terlibat dengan bisnes nie ia membuka minda aku tentang kepentingan dan kelebihannya dunia ICT nie…ruginya aku rasa (nyesal pun dah x guna) ….yang penting bertindak….Akhirnya aku Berjaya juga menyediakan blog ini…..hehehehe……

Sekalung penghargaan kepada kwn2 yang banyak membantu…..my leader CDM HanisHaizi yang acapkali menyatakan internet adalah medan yang paling senang untuk kita menjalankan perniagaan….and to my lovely hubby walaupun tolong tgk je…….hehehehe….

Actually ida buat bisnes nie sbnarnya utk cari side income…. Kalau nak harapkan duit gaji….bukan x cukup tp paham2 jelah klu nak sampai da next gaji…dgn komitmen dan hutang sana sini…pastu piker masa depan anak2 lagi……sekarang nie sumanya perlukan duit….for mak ayah lagi????hummmm, kita sendiri boleh piker jauh…; Hidup nie ibarat putaran roda..hari nie kte berada di atas, satu hari nnti, adakah kte yakin kte akan sentiasa di atas??

Ida selalu berdoa kpd ALLAH beri petunjuk mcm mn cara nak wat something yang bole mendatangkan side income…..so ida teringatkan blog CDM HANIS HAIZI and trus search blog dia….and wooooooooooooow suprisely dgn kejayaan dia…and pada tanggal 10/10/2011 ida jumpa CDM HanisHaizi at Subang Parade.…. and on 28/10/2011, ida join THIS BIZNES!!!..

So I make a decision to have a side income from this business..9/10 rezeki melimpah ruah daripada business..coz, dlm biz kte sndr yg tentukan apa/berapa yg kita inginkan..tepuk dada, tnya jawapan hati anda...very thankful to Allah coz membukakan hati untuk grab peluang yang ada….so bermulalah saat nie, my DREAMS will be come true...insyaAllah...;)

What about u guys?? Xkan nak tgk org lain berjaya je??? no action??

So hurry!!!hurry!!...Lets make appointment with me...Will show u hoW....;)

Call/SMS 012 – 3533940

irda_4678@yahoo.com

No comments:

Post a Comment