Monday, October 31, 2011

THE COMPANY...

Antara sebab saya pilih business ni kerana company sangat2 strong and stable…. not only dapat pengiktirafan dalam Negara malahan luarnegara as well..

Anda x percaya…….so nielah buktinya…..and the achievement credit to my beloved leader CDM Hanis Haizi for her entry…….

Empat anugerah 'Best Under A Billion' selama empat tahun berturut-turut dari majalah Forbes Asia kepada our company bermula 2007. Satu-satunya syarikat dari Malaysia yang telah mencipta rekod sebegini. Anugerah ini ialah pemilihan 200 syarikat kecil dan sederhana dari Asia yang berprestasi paling cemerlang. Anugerah disampaikan oleh Christopher Forbes, Naib Pengerusi Forbes.


Mendapat pengiktirafan melalui Anugerah CSR PerdanaMenteri 2009 dibawah kategori Pembangunan Wanita dari Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat. Anugerah disampaikan sendiri oleh PerdanaMenteri, Dato' Sri Najib Tun Razak.Menerima Anugerah Kecemerlangan Perniagaan Beretika 2010/2011 dengan pengiktirafan tertinggi dari Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan pada 9 Disember 2010.


Syarikat yang mendapat Syariah Compliance di bawah Suruhanjaya Sekuriti


So....
Dah panjang sangat dah saya kasik info + ulasan sekali untuk solid reasons kenapa PREMIUM BEAUTIFUL adalah PILIHAN TEPAT untuk sesiapa yang masih tercari-cari peluang. Tak kisah la peluang apa sekali pun. Sebab SEGALANYA ada di dalam PREMIUM BEAUTIFUL BUSINESS!

CALL/SMS ME!
0123533940

irda_4678@yahoo.com

No comments:

Post a Comment